Workout of the Day (dagelijks, zie rooster)

Workout of the Day: Beter bekend als WOD. De WOD start met een warming up. Tijdens de warming up worden(nieuwe) technieken geoefend, die later worden uitgevoerd in de workout. De WOD bestaat uit functionele bewegingsvormen, elke dag anders en op hoge intensiteit. Tijdens de WOD is er altijd een gecertificeerde coach aanwezig. In de WOD is plaats voor maximaal 10 atleten die allemaal dezelfde workout uitvoeren op eigen niveau en tempo trainen.

Maak je agenda leeg en reserveer hier jouw plek!

 

GRIT™ (dagelijks, zie rooster)

GRIT™ is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die super snel, super fit wilt worden! Bij GRIT™ voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen. Deze manier van trainen maakt GRIT™ een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Het is maar een half uurtje dus boek hier jouw plek!

 

Personal Training (dagelijks, in overleg)

Gewichtsverlies, -toename, uithoudingsvermogen, spierversterking en/of spieropbouw. Heb je één of meerdere van deze doelen? Of streef je een ander doel na? Met personal training kan CrossFit Immersive je helpen. Om haalbare doelen vast te stellen, is het belangrijk om te weten wat je beginsituatie is. Tijdens een intake wordt dit in kaart gebracht. Op basis hiervan zorgen wij voor een optimale begeleiding welke is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde literatuur.

Neem gelijk contact op en ga voor echt resultaat!

 

Fundamentals (vanaf januari 2018, zie rooster)

Een oefening uitvoeren met de juiste techniek is veel belangrijker dan het gewicht waarmee je de oefening doet. CrossFit kent een aantal basisbewegingen die in de WOD´s terugkomen, de zogenaamde ‘Fundamentals’. Om de juiste technieken aan te leren volg je als nieuw lid of als je extra aan je techniek wilt werken onze Fundamentals classes. Zo leer je alle basistechnieken goed uit te voeren en wordt duidelijk waar extra aandacht aan moet worden besteed. Als je de Fundamentals hebt afgerond, ben je optimaal voorbereid op de WOD’s.

Wacht niet langer en ervaar wat CrossFit voor jou kan betekenen, reserveren kan hier!

 

Small Group Trainingen (bijna dagelijks, zie rooster)

Naast CrossFit en GRIT™ biedt CrossFit Immersive de mogelijkheid om mee te doen met de Small Group Trainingen. Dit zijn trainingen die gemiddeld niet langer duren dan 30 minuten en gemaakt zijn om net dat beetje extra uit je trainingsschema te halen. Tijdens deze Small Group Trainingen wordt het beste van CrossFit en GRIT™ gecombineerd met een oldschool BBB- of Coretraining.

Check het rooster voor de tijden en schrijf je vandaag nog in! Enne.. vergeet je favoriete sportmaatje niet mee te nemen natuurlijk!