Harry Niemeijer

Door mijn ervaring in de fitnessbranche ben ik erachter gekomen dat veel mensen beperkt trainen en dus beperkt bewegen. Dit is opmerkelijk, omdat je in het dagelijks leven veel andere bewegingen maakt dan in een standaard sportschool.  

Ik was op zoek naar een meer functionele manier van trainen, tot ik CrossFit tegenkwam. Deze vrije, functionele, gevarieerde en vooral leuke manier van trainen heeft mijn denkbeeld volledig veranderd. Ik ben daarom veel met CrossFit aan de slag gegaan. Ik heb mijn diploma’s in binnen- en buitenland gehaald, ben personal training gaan geven op een CrossFit achtige manier.

Op deze manier kon ik anders dan in de fitness, niet heel veel mensen een beetje helpen, maar echt de tijd voor iemand nemen.

Nu CrossFit Immersive is geopend, staat mij niets meer in de weg om jou te helpen en daag ik je uit om een les mee te doen om te zien wat CrossFit voor jou kan betekenen!

Lessen van coach Harry

CrossFit Workout of the Day(WOD)
CrossFit Fundamentals
CrossFit Specialty trainingen
Small Group Training
Personal Training

Ervaring en diploma’s

HBO Sport & Bewegen (Leefstijl en Gezondheid)
CrossFit Level 2 Trainer
CrossFit Kids Trainer
CrossFit Gymnastics Trainer
CrossFit Mobility Trainer
CrossFit Judge
Bootcamp Instructor
Personal Trainer
Fit!vak A Fitnessinstructeur
Fit!vak B Fitnesstrainer

 

Meer over CrossFit

 

Dennis Toppin

Ik heb altijd op hoog niveau gebasketbald. Gestructureerd trainen, werken naar de overwinning, je voeding aanpassen en goed voor je lichaam zorgen, zijn allemaal elementen die je als fundament moet hebben om aan de top te kunnen blijven.

Na een switch te hebben gemaakt in mijn sportcarrière, werden deze topsport elementen ook mijn fundament in het dagelijks leven. Hierdoor ben ik verschillende sportopleidingen gaan doen. Ik mocht mij na een aantal jaar National Master Trainer Gritseries van het internationale bedrijf
‘Les Mills’ noemen. Hierdoor kan ik mensen over de hele wereld trainen, opleiden en begeleiden om: Fitter, sneller en sterker te worden.
Ik streef er naar om mensen hun eigen individuele top te laten behalen of om aan de top te blijven. Hiervoor heb je een omgeving nodig die aan de volgende eisen voldoet: Een omgeving met top begeleiding en top trainers die je op een functionele en efficiënte manier training geven.

Met CrossFit Immersive bieden wij jou deze omgeving om jouw persoonlijke top te behalen. Het leven zie ik als topsport, jij ook? Zo ja, wacht niet langer en kom een gratis proefles doen! 

Lessen van coach Dennis

GRIT™ Strength
GRIT™ Plyo
GRIT™ Cardio
Small Group Training
Personal Training

Ervaring en diploma’s

National Academy of Personal Training
ACE Personal Training
GRIT™ Series
Nationaal Trainer Les Mills
Bootcamp instructor

 

 

Meer over GRIT™